Τα σκίτσα του τρόμου: Serial killer ζωγράφισε δεκάδες γυναίκες που σκότωσε και το FBI δημοσίευσε τα «έργα» του
Www.tender.gr

Τα σκίτσα του τρόμου: Serial killer ζωγράφισε δεκάδες γυναίκες που σκότωσε και το FBI δημοσίευσε τα «έργα» του

Ο Σάμιουελ Λιτλ ισχυρίζεται ότι έχει δολοφονήσει πάνω από 90 γυναίκες – Το FBI έδωσε στη δημοσιότητα τα σκίτσα του σε μια απόπειρα να «κλείσει» ανοικτές υποθέσεις ανθρωποκτονιών και εξαφανίσεων
Πάνω από 10 σκίτσα γυναικών, τα οποία «φιλοτέχνησε» ένας Αμερικανός serial killer, ισχυριζόμενος ότι απεικονίζουν θύματά του, έδωσε στη δημοσιότητα το FBI, σε μια προσπάθεια να «κλείσει» πολλές ανοικτές υποθέσεις εξαφάνισης και ανθρωποκτονίας των τελευταίων ετών.

Ο δολοφόνος που δημιούργησε τα συγκεκριμένα σκίτσα ονομάζεται Σάμιουελ Λιτλ. Ο Λιτλ καταδικάστηκε το 2014 σε ισόβια κάθειρξη για τον φόνο τριών γυναικών, ωστόσο πέρυσι ομολόγησε μέσα από τη φυλακή ότι στην πραγματικότητα είχε εξοντώσει τουλάχιστον 90 γυναίκες μέσα στα τελευταία 40 χρόνια.

Αν επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του, ο 78χρονος σήμερα Λιτλ θα κερδίσει μια θέση ανάμεσα στους πιο διεστραμμένους και αδίστακτους serial killer της χώρας του, ανάμεσα στον Τζέφρι Ντάμερ, τον Τεντ Μπάντι και τον Τζον Γουέιν Γκέισι.Εχθές, το FBI ενημέρωσε στο site του τις πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση και δημοσίευσε τα σκίτσα των φερόμενων ως θυμάτων του εγκληματία, με την ελπίδα ότι κάποιος συγγενής ή φίλος τους θα μπορέσει να τις αναγνωρίσει.

Προς το παρόν, οι ερευνητές της υπηρεσίας έχουν συνδέσει τον 78χρονο με τουλάχιστον 34 φόνους. Σύμφωνα με την ομολογία του, η δολοφονική του δράση ξεκίνησε το 1982 και εκτεινόταν σε εννέα πολιτείες.Όπως αναφέρει το FBI στην ανακοίνωσή του, ο Λιτλ έβαζε στο στόχαστρο «περιθωριοποιημένες και ευάλωτες γυναίκες, που ήταν μπλεγμένες στον κόσμο της πορνείας και των ναρκωτικών». Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, επειδή αυτές οι γυναίκες δεν είχαν κάποιον να τις αναζητήσει, κατάφερε να μείνει ασύλληπτος για τόσα χρόνια και να συνεχίσει να σκοτώνει.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Διαβάστε περισσότερα
Αφήστε το σχόλιο σας:
Www.tender.gr